jakpomoci

Sportovní odpoledne s DD Tišnov

Dalibor Hájek společně s ředitelkou evropského nadačního fondu SUNRISE Monikou Bajnokovou připravily pro děti z DD Tišnov cvičení v brněnském Hulk gymu. Děti z dětského domova pod vedením mistra světa v kulturistice Dalibora Hájka odvedli skvělé výkony.
Dalibor Hájek je nejlepším kulturistem České republiky v součastnosti a velice odborně dětem vysvětlil jak správně používat posilovací nářadí. Nejvíce děti zaujala crossfitová hrazda a možnost cvičení na venkovní travnaté terase. Cardio cvičení čekalo na děti v zrcadlovém sále. Mistr světa v kick boxu Mgr. Lukáš Wolf využil prostory Hulk gymu vybaveném profi tatami a připravil dětem ukázky bojových úderů. Děti si vyzkoušely stínový boj a zdokonalily se v pádech, také si rozvinuly svoji pohybovou dovednost a zvýšily svoji fyzickou kondici.
Ambasador SUNRISE Michael Vilém Weinbrenner, několika násobný mistr ČR v karate i boxu, dětem vytvořil tréninkového sparing partnera. S dětmi se velice přátelsky podělil o své zkušenosti a výborně všechny pozitivně namotivoval.
Děti z dětského domova byly cvičením tak nadšené, že již nyní vytváří vedení DD v Tišnově společně s ředitelkou SUNRISE Monikou Bajnokovou pravidelný tréninkový plán. Dalibor Hájek chystá dětem tréninkové lekce, při kterých se mohou ještě více rozvíjet v pohybové dovednosti. Součástí tréninků bude i debata o zdravé výživě a správné motivaci.